Misschien was een meer diagonale kijkrichting van het meisje – met de lantaarn verder naar de camera toe – hier prettig geweest. Dan leren we haar iets beter kennen en ontstaat er tegelijk meer diepte in de foto. Laat het meisje ook naar het lichtje kijken in plaats van naar de bovenkant van de lantaarn. […]

Misschien was een meer diagonale kijkrichting van het meisje – met de lantaarn verder naar de camera toe – hier prettig geweest. Dan leren we haar iets beter kennen en ontstaat er tegelijk meer diepte in de foto. Laat het meisje ook naar het lichtje kijken in plaats van naar de bovenkant van de lantaarn. Het modelletje heeft er gelukkig veel plezier in zo te zien,  dat schept mogelijkheden.
(ingezonden door Pierre Van Winkel)
 

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.