Peter Deschepper wint de tweede Shoot Challenge, met als thema 'Zon, zee, strand'. Peter (bekend als 'airco' op het forum BelgiumDigital.com) nam deel met een HDR-opname (high dynamic range) van de pier van Blankenberge.

Peter Deschepper wint de tweede Shoot Challenge, met als thema ‘Zon, zee, strand’. Peter (bekend als ‘airco’ op het forum BelgiumDigital.com) nam deel met een HDR-opname (high dynamic range) van de pier van Blankenberge.

Peter maakte drie opnames met telkens twee stops verschil (-2, 0 en +2) met een Canon EOS 5D Mark II met een 24-105 f/4 objectief op 24mm. De opnames werden samengevoegd met Photomatix.

Binnenkort mag Peter een Canon EOS 500D met 18-200mm objectief aan zijn foto-arsenaal toevoegen. Er waren in totaal 382 deelnemers. Inmiddels kan je je kans wagen voor de derde Shoot Challenge, met als thema ‘Herfst’. Meer informatie vind je in Shoot nummer 3. Deelnemen kan tot 17 november.

Advertentie

 

Advertentie



Wil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (6x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.