Later deze maand organiseert Belgiumdigital opnieuw een Shooting Day en dit keer vindt deze plaats in het hartje van Leuven.

Na een van de meest succesvolle Shooting Days dusver te Lier, zal de volgende editie plaatsvinden in het hartje van Leuven. Voor liefhebbers van fotografie biedt de stad een schat aan onderwerpen. Van mensen tot architectuur, van actievolle straten tot verstilde scènes, er is voor elk wat wils. Met Belgiumdigital ga je op ontdekkingstocht door de stad, langs nieuwe en oude gebouwen, langs het bruisende station en de rustige steegjes van het wereldberoemde begijnhof. Aan het einde van de route wacht het vernieuwde gebouw van Stella Artois, nu bekend als De Hoorn.

Een Shooting Day is ook de ideale gelegenheid om mede-fotografen te ontmoeten, ervaringen te delen en tips uit te wisselen. Belgiumdigital-medewerkers staan paraat om technisch en fotografisch advies te bieden, terwijl je samen de stad doorkruist en op zoek gaat naar het perfecte shot. Voor wie een aparte uitdaging wenst, voorziet BD zelfs één of twee creatieve opdrachten. Na afloop kan je je beste foto’s delen met de Belgiumdigital-community en maak je kans op publicatie ervan in Shoot!

Deelnemen kan met eender welke foto-uitrusting. Of je nu een ervaren fotograaf bent of net begint, er is ruimte voor iedereen om te creëren en te delen. Een 35 tot 50mm lens op fullframe of 23 tot 35mm op APS-C zijn wel aanraders voor straatfotografie.

Advertentie

Lees ook: Waarom goedkope primes een aanrader zijn voor elke fotograaf

Hoe deelnemen?

Deze Shooting Day is gratis, maar inschrijven is wel verplicht, je vindt alle details op de website van Belgiumdigital. Het evenement begint om 12 uur en de wandeling is bijna 6 kilometer lang. Voor zij die met de auto komen zijn er parkings aan de Vaartkom (Engels Plein 32 Leuven) of achter het station (inrit Vaartdijk of Ijzerenwegstraat).

Advertentie



Wil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (6x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in