Shoot 84

In Shoot 84 vertelt adventure fotograaf Jo Haegeman waar je op moet letten bij het fotograferen in winterse omstandigheden.

De winter staat weer voor de deur. In dit heerlijke jaargetijde vol gezelligheid en feest is het niet voor iedereen evident om buitenshuis te fotograferen. Toch kan dat schitterende sfeerbeelden opleveren. Adventure fotograaf Jo Haegeman vertelt waar je dan op moet letten.

Op de bucket list van menig fotograaf staat om ooit het noorderlicht vast te leggen. Maar dat doe je natuurlijk niet zomaar. Bart Heirweg neemt je aan de hand zodat je je optimaal kan voorbereiden. Leer van zijn ervaringen en maak net als hem prachtige foto’s van het betoverende lichtfenomeen.

Shoot 84 koop je in de krantenwinkel of in onze webshop.

Verder in Shoot 84

Flitsen voor beginners

Met oefeningen en theorie maakt Peter Nackaerts je wegwijs in de wereld van perfect belichte beelden.

Alle kleuren van de regenboog

Het ontbreekt Lightroom niet aan gereedschappen om correctief of creatief op kleuren in te grijpen. Dit zijn ze allemaal.

Recepten voor landschappen

Scott Kelby geeft 17 recepten waarmee iedereen gegarandeerd betere landschapsfoto’s maakt.

Stoere pups in witte winterjassen

De eilanden van Helgoland zijn ideaal om de grijze zeehond te fotograferen. Edwin Giesbers vertelt hoe hij er te werk ging.

België in coronatijd

Mies Cosemans en Jan Darthet maakte historische fotoreeksen van hun geliefde woonplaatsen Hasselt en Brugge. Bekijk de twee unieke documenten van twee stille steden in deze Shoot.

Advertentie



Wil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in