samsung galaxy A80

In april kondigde Samsung de unieke Galaxy A80 met roterende camera aan. Over een weekje of twee kan je hem hier ook vinden.

Na bijna drie maanden is het eindelijk zover, de Samsung Galaxy A80 komt naar België. Het unieke aan deze smartphone is zijn zogenaamde roterende camera, waardoor er eveneens de mogelijkheid was voor de Infinity Display. Dit is de naam die Samsung heeft gekozen om te verwijzen naar een smartphonedisplay zonder notch of punch-hole camera. De voorkant van de Galaxy A80 bestaat dus volledig uit scherm met daarrond dunne zwarte schermranden.

Galaxy A80: prijs & beschikbaarheid

De lancering van de A80 in België stond initieel op midden mei, maar daar zit duidelijk wat vertraging op. Samsung laat nu weten dat de toestellen begin juli in de winkel moeten liggen, dus vermoedelijk kan je ze over een week of twee bestellen. De kostprijs van de smartphone bedraagt 649 euro, zoals eerder al aangekondigd was.
Voor de volledige specificaties kan je onderstaande productfiche bekijken en het in de eerste zin gelinkte artikel lezen voor extra uitleg.
Galaxy A80

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.