Lightroom Mac App Store
Advertentie

Leer betere foto's te maken op de Photo Inspiration Day

15 september, Antwerpen

De Photo Inspiration Day is een dag vol fotografie, waarbij de nadruk ligt op het opdoen van praktijkkennis. Bestel nu je tickets en profiteer tot en met 20 augustus van 2 euro early bird korting.


 

Adobe heeft zonet Lightroom, de professionele fotobewerkingsapp bij uitstek, beschikbaar gemaakt in de Mac App Store. Het is de eerste keer dat Adobe opnieuw zijn producten aanbiedt nadat Apple in juni 2018 de hele App Store van een nieuw design voorzag. Toen werd Lightroom al genoemd als een van de apps die beschikbaar zouden komen, maar de effectieve lancering bleef uit, tot vandaag.
Wie de app in de Mac App Store opzoekt, kan ze daar vinden onder de naam Adobe Lightroom. We moeten wel even verduidelijken dat het hier gaat om de versie van de app die geoptimaliseerd is voor mobiele apparaten (zoals onder andere de iPad) en gebruik maakt van cloudopslag, en dus niet het zogenaamde Lightroom Classic, de iets uitgebreidere versie van Lightroom voor desktopgebruik.
De app is een week gratis te gebruiken, waarna je kan overstappen op een abonnement. Dit zal je 12,09 euro per maand kosten voor 1TB opslagruimte.