Stash Master 13L-Hero Right-005

De MindShift Stash Master 13L gebruik je als tas of als insert in bijvoorbeeld je koffer om je camera-apparatuur veilig te transporteren.

De MindShift Stash Master 13L is een tas waarmee je je fotoapparatuur kunt beschermen. De tas is als insert ook een goede aanvulling op een standaard (outdoor) rugzak, rolkoffer of dufflebag. Zo past de Stash Master 13L bijvoorbeeld perfect in de MindShift BackLight Elite 45L. Hierdoor ontstaat er meer ruimte voor je persoonlijke spullen naast de fotoapparatuur. De tas heeft handvatten om hem te dragen, met de meegeleverde draagriemen kun je de tas zelfs als rugzak gebruiken.
De tas is gewatteerd en groot genoeg om een professionele camera inclusief battery grip te huisvesten. Daarnaast past er nog de ‘heilige drievuldigheid’ aan professionele lenzen (een 70-200mm f/2.8, een 24-70mm f/2.8 en een 16-35mm f/2.8) in. De binnenkant is voorzien van hoge dichtheid velex. Je houdt je apparatuur beschermd van elkaar door middel van versterkte verticale verdelers. Omdat de Stash Master is gemaakt van waterafstotende stoffen met DWR coating, blijft je apparatuur droog tijdens een regenbui.
Stash Master 13L-057
De MindShift Stash Master 13L is per direct verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs van 64,99 euro.
Stash Master 13L-Removable-Front-Flap-Padding-024

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.