iPhone Photography Awards 2021
Istvan Kerekes (Hongarije) - Transylvanian Shepherds, hoofdprijswinnaar Fotograaf van het Jaar

Bij de iPhone Photography Awards 2021 won Istvan Kerekes uit Roemenië de hoofdprijs. Bekijk hier zijn en alle andere winnende beelden.

Fotojournalist Istvan Kerekes uit Roemenië is de hoofdprijswinnaar van de iPhone Photography Awards 2021. Dankzij zijn portret van twee Transsylvanische herders, gemaakt met een iPhone 7, mag hij zich Fotograaf van het Jaar noemen.

De jaarlijkse competitie kent dit jaar geen Belgische winnaars, wel zijn twee Nederlandse fotografen in de prijzen gevallen. Laila Bakker sleept met haar Strike a Pose de eerste plaats in de categorie Dieren in de wacht, Claire Doppert behaalt met A Dutch Morning de eerste plaats in de categorie Zonsondergang.

Overige winnaars iPhone Photography Awards 2021

De competitie kent dit jaar achttien categorieën, alsmede een rubriek met eervolle vermeldingen. Voor elke categorie heeft de jury drie winnaars bekendgemaakt, daarnaast heeft zij 315 beelden met een eervolle vermelding geëerd. In de gallery hieronder kan je overige eersteprijswinnaars van de iPhone Photography Awards 2021 bekijken. Op de website van de organisatie zijn alle winnende beelden te bewonderen. Volgens de juryleden tonen de beelden “de kracht van plaatsen en mensen en bieden een blik op diverse ervaringen en emoties”.

De iPhone Photography Awards is een onafhankelijke prijsuitreiking die getalenteerde iPhone-fotografen wil eren. De winnaars van dit jaar zijn afkomstig uit zeventien landen. Hun foto’s zijn volgens de jury de beste van de duizenden inzendingen uit meer dan honderdveertig landen uit alle hoeken van de hele wereld.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in