Z by HP

Fotografen die zich niet in hun creativiteit beperkt willen voelen, hebben goede hardware nodig. Het krachtige Z-ecosysteem van HP laat je toe om duizenden foto’s probleemloos te bewerken.

Ben je fotograaf en spendeer je heel wat tijd in Adobe Lightroom en Photoshop? Of het nu thuis is of ergens onderweg, probleemloos kunnen werken is steeds belangrijk. In de studio wil je je model immers onmiddellijk de gemaakte foto’s laten zien op je laptop, al dan niet na het maken van enkele snelle bewerkingen. Vijftig procent van creatieve professionals aan thuis of in een hybride omgeving te werken, dat zijn heel wat fotografen die consistente prestaties willen zien tussen locaties. Vijfentwintig procent geeft zelf al aan dat dit een probleem is door het gebrek aan krachtige en flexibele technologie die ze nodig hebben om hun werklasten te versnellen en de samenwerking met een team of klanten eenvoudiger te maken.

Werk je als fotograaf ook wel eens met de rest van de Adobe Creative Cloud suite en wil je onderweg video’s kunnen editen zonder beperkingen? De ZBook Studio G9 speelt hier naadloos op in door een lange batterijduur te combineren met de mogelijkheid om onderweg makkelijk zwaardere taken zoals het renderen van 8K-video’s mogelijk te maken en zelfs 3D-visualisaties. Ook kan je eenvoudig multitasken, zodat je het meeste haalt uit je niet onbeperkte tijd. De laptop levert probleemloze prestaties dankzij verschillende mogelijkheden in grafische kaarten, tot een NVIDIA RTX A5500. Modellen die zijn uitgerust met NVIDIA RTX GPU’s zijn gevalideerd door het NVIDIA Studio-programma.

Creatieve professionals met bepaalde eisen kunnen de ZBook Studio G9 verder aanpassen aan hun smaak door de hardware zelf te configureren, zoals op het vlak van opslag of geheugen. Bovendien komt elke Z by HP workstation geleverd met de HP Wolf Security software, die je beschermt tegen hackers.

Advertentie

Gedaan dus met trage en haperende laptops. Als fotograaf wil je zonder zorgen kunnen fotograferen en bewerken en dat is de reden om voor een Z by HP laptop te kiezen.

Je leest hier alles over de ZBook Studio G9.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in