DJI drone

Er lijkt een nieuwe DJI drone in aantocht. Dit blijkt uit een gelekte video waarin een unboxing van een drone van dit merk te zien is.

Er is een video opgedoken waarin een nog niet verkrijgbare drone van DJI is te zien. Het gaat om een kleinere drone die DJI nog niet heeft aangekondigd en die geleverd wordt met een FPV Goggles. In de video zien we hoe de maker van de video, Dominion Drones, een volledige unboxing doet van het pakket met de naam DJI FPV Combo. Toch zou het niet om een retailversie gaan. Op het YouTube-kanaal van SpiderMonkey FPV kan je een kopie van de originele video bekijken.

Dominion Drones vertelt in de video dat het om een demotoestel gaat. Dat blijkt verder ook uit de beelden. De maker start de drone namelijk niet, maar laat alleen het toestel zien in combinatie met de nieuwe FPV Goggles v2. Dit is de nieuwere versie van de DJI’s Goggles, die de dronemaker zo’n drie jaar geleden lanceerde.

Toch is het interessant om de demoversie te kunnen bekijken. De nieuwe Goggles zouden volgens de maker een stuk lichter zijn dan de voorganger en een MicroSD- en USB-C-slot aan boord hebben.

De drone zelf dan heeft aan de voor- en achterkant een camera. Aan de onderkant heeft DJI infraroodlampjes voorzien om de FPV drone beter de doen functioneren bij minder licht. De dronemaker heeft zelf nog niet gereageerd op de video. Het is dus ook niet duidelijk wanneer en of de DJI FPV Combo officieel gaat uitkomen.

Drones worden steeds populairder, ook onder fotografen. Vandaar dat ook Sony heeft aangekondigd drones te gaan ontwikkelen.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in