Win een Canon RP met 24-105mm-lens op Photo Inspiration Day!

0

Wil je ook deze fullframecamera met zoomobjectief winnen? Lees dit bericht dan goed door! Om alvast in de stemming te komen voor Photo Inspiration Day organiseren we in samenwerking met Canon een fotowedstrijd in aanloop naar deze dag. Bij een wedstrijd hoort een prijs, en in dit geval is dat geen misselijke. Als hoofdprijs mogen we namelijk de Canon EOS RP met het RF 24-105mm f/4L IS USM-lens en lensvattingadapter EF-EOS R weggeven. Lees hier hoe je kans maakt op deze prachtige cameraset met een waarde van meer dan 2500 euro.

Shoot organiseert dit foto-event samen met Belgiumdigital. Deze schitterende dag zit boordevol foto-inspiratie, techniek en praktijklessen. Met ons uitgebreide programma aan lezingen en workshops leer je meer te halen uit je fotografie. En je kunt direct aan de slag met de heetste camera’s en lenzen van dit moment.
Photo Inspiration Day

Doe mee en win

  1. Maak of kies jouw mooiste foto binnen het thema “Feest” (in de breedste zin van het woord) en plaats hem op Facebook óf Instagram zoals hieronder omschreven.
  2. Meedoen via Instagram: Plaats de foto op je persoonlijke Instagram-account en gebruik de hashtags #PID19#PhotoInspirationDay#fotowedstrijdPID19 (gebruik alle drie de hashtags) en tag en volg @Shootmagbe. Vermeld daarnaast in je omschrijving de tekst “Ik zend deze foto in voor de fotowedstrijd van www.photoinspirationday.com“.
  3. Meedoen via Facebook: Plaats de foto op je persoonlijke Facebook-account, tag ons Facebookevent (met “@photo inspiration day”) en gebruik de hashtags #PID19#PhotoInspirationDay en #fotowedstrijdPID19 (gebruik alle drie de hashtags). Vermeld daarnaast in je omschrijving de tekst “Ik zend deze foto in voor de fotowedstrijd van www.photoinspirationday.com“.
  4. Promoot jouw foto en zorg ervoor dat je bij de top twintig foto’s met de meeste likes hoort!

Zo kiezen we de winnaars

  1. Er wordt op 12 september een shortlist gemaakt van de twintig foto’s met de meeste likes op Instagram en Facebook (de tien foto’s met de meeste likes op Facebook en de tien foto’s met de meeste likes op Instagram).
  2. Onze vakjury kiest uit deze twintig foto’s de vijf winnaars (één hoofdprijs en vier troostprijzen).
  3. De winnaars worden aan het einde van de Photo Inspiration Day bekend gemaakt. Zorg er dus voor dat je jouw ticket al gekocht hebt!
Photo Inspiration Day

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in