Photo Inspiration Day

BREEDBEELD organiseert sessies met feedback voor fotografen tijdens de Photo Inspiration Day die Shoot samen met Belgiumdigital op 15 september in Bluepoint te Antwerpen organiseert. De begeleidster van dienst op deze dag is fotografe en fotografiedocente Sofie Nagels.

Fotografen krijgen er individueel feedback op hun werk. Wie een ticket koopt voor de Photo Inspiration Day kan deelnemen aan de feedbacksessie. Je moet wel vooraf inschrijven. Dat doe je via het inschrijfformulier op de website van BREEDBEELD.

Photo Inspiration Day

De Photo Inspiration Day is een dag vol fotografie, waarbij de nadruk ligt op het opdoen van praktijkkennis. Je leert er in woord en daad van ervaren fotografen, die hun kennis delen in workshops en lezingen. Zo leer je onder andere van de ervaringen van Lieve Blancquaert, Carl De Keyzer, Piet Van den Eynde en Pascal Vandecasteele. Je komt daarnaast alles te weten over de mogelijkheden van de nieuwste camera’s en apparatuur die je bovendien direct zelf kunt proberen. Alle informatie over de Photo Inspiration Day vind je hier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in