mavic 3

Van plan om een drone aan te schaffen? Kijk dan zeker eens naar de specs van de Mavic 3, de nieuwste drone van specialist DJI.

Ben jij op zoek naar een nieuwe, krachtige drone? De Mavic 3 is de nieuwste drone van DJI. Meer weten? In dit artikel nemen wij de Mavic 3 drone eens even goed onder de loep.

Twee camera’s: een tele- én een groothoek

Wat opvalt aan deze drone is dat hij is uitgerust met twee camera’s. Hiermee maak je zowel tele- als groothoekopnames. Een andere mooie spec van deze DJI is dat hij net iets breder is en hoger op zijn poten staat dan zijn voorganger, wat zorgt voor meer stabiliteit. Het kwalitatief hoogstaande Hasselblad is overigens de maker van de groothoekcamera van deze drone. Het diafragma is aanpasbaar van f/2.8 tot f/11. Dat maakt het gemakkelijk om de scherptediepte van je foto’s en video’s aan te passen. Je zou de brandpuntsafstand van deze lens kunnen vergelijken met een lens van 24mm. Video’s schiet je met de Mavic 3 trouwens in prachtige 5K-resolutie in 50 frames per seconde of in DCI 4K-resolutie in 120 frames per seconde.

Pluspunten van de Mavic 3: een langere vliegtijd en sterkere verbinding

De vliegtijd van de Mavic 3 (46 minuten) is enorm verbeterd ten opzichte van zijn voorganger (31 minuten). Dit komt onder andere door de verbeterde windweerstand, die vijftig procent sterker is. Om gebruik te maken van de volle 46 minuten hoef je niet bij de basis te blijven. Je kunt de drone op zijn volle vermogen gebruiken. Van het plannen van de route en het maken van je compositie tot het maken van een spectaculaire hyperlapse video, en dat allemaal in één vlucht.

Advertentie

Kijk voor de beste prijs op Kamera Express.be of kom voor persoonlijk en deskundig advies naar een Kamera Express winkel bij jou in de buurt.

Dit artikel is geschreven door één van onze partners. Onze redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (6x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in