Stuur je foto in voor ‘Het oordeel van …’ & win 5x LuminarAI!

Luminar AI

Het oordeel van … is een van de populairste rubrieken van ons blad. De redactie van Shoot of een van onze gastfotografen beoordeelt daarin de vele foto’s die door onze enthousiaste lezers worden ingezonden. Om jullie te bedanken geven we samen met Skylum vijf licenties voor LuminarAI weg, het beeldbewerkingsprogramma van de softwareproducent. De winnaars van deze wedstrijd krijgen bovendien een plaatsje in Shoot 88.

Je kan je foto’s insturen van 10 mei 12 uur tot 24 mei 23.59 uur. Dit kan op drie verschillende manieren: Via Instagram, Facebook of via de uploadmodule op onze website. Via elk sociaal platform maak je kans op twee licenties, terwijl je via de website kans maakt op één licentie. Je mag via alle platformen foto’s insturen, maar het mag niet gaan om dezelfde beelden.

Zo neem je deel

We vragen je ook om in enkele zinnen uit te leggen waarover de foto gaat en zeker ook de EXIF-gegevens toe te voegen. Bij het inzenden via sociale media zal Shoot je vragen om een exemplaar in hoge resolutie indien je bij de gelukkige winnaars bent, dit om je foto zo goed mogelijk te kunnen tonen in het magazine. Uiteraard moet jij de volledige rechten voor de ingezonden foto bezitten. Door deel te nemen via bovenstaande manieren geef je bovendien Shoot de toestemming om je foto te gebruiken voor alle communicatie rond deze wedstrijd, bijvoorbeeld in het magazine, de Shoot-nieuwsbrief, op sociale media, … Je behoudt uiteraard alle andere rechten op je foto.

Hieronder kan je alvast wat inspiratie opdoen. Veel succes!