Ricoh zal de limited edition GR IIIx Urban Edition ook los van een kit verkopen, zo heeft het bedrijf bekendgemaakt.

In maart lanceerde Ricoh zijn speciale uitvoering van de GR III, onder de naam Urban Edition. Deze camera heeft vooral een aantal cosmetische aanpassingen gekregen ten opzichte van het normale model, zoals een metallic-grijze afwerking en een blauwe ring rond de lensvatting. Daarnaast bevatte de kit een aantal op maat gemaakte accessoires, zoals een leren draagriem en een metalen flitsschoenafdekking.

Prijsverschil

Wil je niet al deze accessoires in huis halen? Dan heb je nu een bijzonder alternatief. Ricoh heeft namelijk besloten om ook een kit samen te stellen met alleen de body en de softcase, dan bespaar je jezelf 100 euro en betaal je 999 euro voor deze limited edition camera. Je krijgt dan natuurlijk wel de unieke blauwe ring en het speciale afsluitscherm, met zowel het productlogo als een afbeelding van een straatbeeld. Je kunt hem nu vooruitbestellen op de site van Ricoh.

Nieuwe functies

De Ricoh GR IIIx Urban Edition Special Limited Camera lijkt een aantal puur cosmetische aanpassingen te zijn ondergaan, maar onder de motorkap zijn wel degelijk andere verschillen merkbaar. Zo beschikken deze limited edition-modellen over onder andere een Snap Distance Priority-modus, een Auto Area AF-focusmodus, de mogelijkheid om de AF-modussluiter in te schakelen en een nieuwe instelling in de Snapshot-modus. Ricoh heeft duidelijk gemaakt dat de overige specificaties van de camera identiek zijn aan die van het standaard GR IIIx model.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in