Drones bieden je soms een heel uniek perspectief, maar kunnen je ook meenemen op een ontdekkingsreis. Dat is precies wat de dronepiloten hier hebben gedaan: ze nemen je mee op pad door de tandartsenpraktijk!

De Zwitserse dronepiloten Moritz Werffeli en Laurin Göllerused van House of Drones hebben heel wat creatieve projecten op hun naam staan. Voor deze film vlogen ze met compacte NakeX HD BNF CineWhoop, gekoppeld aan een GoPro camera, door de tandartsenpraktijk van Zahnarzt Schumacher in Malters, Zwitserland. Deze tandarts bedacht het straffe plan om vanuit eerste persoons gezichtspunt een wandeling te maken door de praktijk.

House of Drones

De filmers van House of Drones namen de uitdaging graag aan een vlogen in één take door het hele pand, waarbij ze verschillende behandelkamers ontdekten en een paar verrassende doorkijkjes geven. De NaneX Drone is speciaal ontwikkeld door het team van House of Drones en wordt veel gebruikt voor dit soort fps-opnames, waaronder ook live-producties voor sportevenementen voor Red Bull. Hulde voor het team van House of Drones voor het maken van zo’n strakke opname, vooral omdat er ook mensen in rondlopen!

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in