Shoot testpanel

Meld je aan voor het Shoot testpanel en ga op pad met de eigenzinnige SIGMA fp en een objectief naar keuze!

Wil jij ook eens een andere camera proberen? Meld je dan aan voor het Shoot testpanel en ga op pad met de eigenzinnige SIGMA fp en een objectief naar keuze!

Een fullframe voor in je broekzak – zo noemden wij de SIGMA fp in onze review. Bij de ontwikkeling gooide SIGMA het duidelijk over een andere boeg dan andere. Met zijn compacte afmetingen, lage gewicht en perfecte bouwkwaliteit wist de fp ons telkens te verbazen met voorbeeldige foto’s van een indrukwekkende beeldkwaliteit. Dat smaakt naar meer, schreven wij, en jij kunt er nu ook van proeven!

Zo meld je je aan voor het Shoot testpanel

Van SIGMA mogen we drie Shoot-lezers uitnodigen om de SIGMA fp in hun eigen omgeving te proberen. In overleg mag je er bovendien zelf een objectief bij uitzoeken dat past bij jouw manier van fotograferen.

Het enige dat je hoeft te doen om in aanmerking te komen voor ons testpanel is twee door jou gemaakte foto’s insturen naar redactie@shoot.be. Geef in de mail aan waarom je wilt meedoen en met welk objectief je de SIGMA fp zou willen testen. (Alle beschikbare objectieven voor de SIGMA fp vind je op de overzichtspagina door onder Cameramerk voor L-vatting en onder Type camera voor Fullframe te kiezen.) Het aanmelden kan tot en met zondag 7 november.

Dit verwachten wij van je

We willen vooral dat jij gedurende twee weken geniet van het fotograferen met de camera en het objectief. We vragen je om daarna je mooiste foto’s naar ons te sturen, zodat we die op shoot.be en in Shoot magazine kunnen publiceren. Daarnaast vernemen we graag jouw ervaringen met de SIGMA fp en objectief. Daarvoor vragen we je een testverslag te schrijven waarin je beschrijft wat jij vond van het fotograferen met de camera.

Bekijk hieronder nog een aantal van de beelden die wij met de Sigma fp maakten.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in