ON1 Professional Plugin Series


Op de hoogte blijven van onze nieuwste artikelen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke week onze beste artikelen in je mailbox.


ON1, onder andere bekend van het beeldbewerkingspakket Photo RAW, komt met een nieuwe productlijn. ON1 Professional Plugin Series bevat de nieuwe versies van de plug-ins ON1 HDR, ON1 Effects, ON1 Resize, ON1 Portrait AI. De plug-inbundel is ontwikkeld om professionele fotografen een eenvoudige toegang te bieden tot de tools van ON1 binnen hun eigen workflow. De plug-ins werken nu beter met onder andere Adobe Lightroom Classic en Photoshop, Affinity Photo, Corel Paintshop Pro, Apple Photos. De ondersteuning van Capture One moet binnenkort volgen.

ON1 Professional Plugin Series biedt snelle resultaten

Het nieuwe ON1 Effects 2021 geeft de fotograaf professionele resultaten zonder dat hij of zij ingewikkelde bewerkingen hoeft uit te voeren. Zo zijn er filters en presets die voor trendy en traditionele fotografische looks zorgen. Nieuw in versie 2021 is onder meer een kleurfilter om de kleur van objecten eenvoudig te wijzigen. Met de Spot Healing Brush kan je snel storende elementen verwijderen. Daarbij zijn alle aanpassingen niet-destructief, zodat je ze later altijd kunt verwijderen of finetunen. Nieuwe aangepaste penseelvormen geven beeldbewerkers nieuwe manieren om creatieve bewerkingen toe te voegen. Ook bevat het nieuwe kleurgevoelige verloopmaskers, waarmee je maskers op basis van een ingesteld kleurbereik  kan toepassen.

ON1 Portrait AI 2021 vindt dankzij machine learning gezichten in een foto en verbetert die automatisch. Het analyseert elk gezicht en voegt precies de juiste hoeveelheid retouchering toe aan de huid, ogen en mond. Ook de nieuwe spot healing brush, een full-screen preview en aangepaste penseelvormen zijn ook in deze plug-in aan te roepen.

HDR en vergrotingen

ON1 HDR 2021 zorgt voor natuurlijk ogende HDR-foto’s die de hooglichten en schaduwdetails van een reeks belichtingen combineren. In een live preview kan je eenvoudig de bewegingsonscherpte van bijvoorbeeld wolken en stromend water regelen. Na de automatische HDR-productie kan je de beelden handmatig met tools en presets aan je wensen aanpassen.

ON1 Resize 2021 is ontwikkeld voor vergrotingen en prints van de hoogste kwaliteit. De 2021-versie bevat prestatieverbeteringen en nieuwe functies. Die moeten het nog gemakkelijker en sneller maken om het formaat van foto’s te wijzigen zonder aan scherpte en details te verliezen.

Je kan ON1 Professional Plugin Series nu tijdelijk voor 95 euro aanschaffen op de website van ON1. Normaal kost de plug-inbundel circa 106 euro. Elke plug-in is ook afzonderlijk te koop voor een prijs van zo’n 63 euro.Wil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in