Nathalie Coppens Winnaar fotowedstrijd Photo Inspiration Day 2019

De winnaars van de Photo Inspiration Day zijn bekend! Dit zijn de 5 finalisten.

Op 15 september vond in Antwerpen de eerste editie van de Photo Inspiration Day plaats, georganiseerd door Shoot en Belgiumdigital. Bij een fotografie-evenement hoort natuurlijk een fotowedstrijd en daarvoor deden wij een een beroep op onze lezers. 

Jullie zonden via sociale media massaal jullie beelden in rond het thema ‘feest’ en onze vakjury, bestaande uit Piet Van den Eynde, Peter Nackaerts, Pascal Vandecasteele en Shoot-hoofdredacteur Pascal Gerrits, had het moeilijk om de 20 mooiste beelden te selecteren voor de shortlist. Het werd vervolgens helemaal onmogelijk om daaruit een selectie te maken van 5 finalisten,want er stond veel op het spel. Eén finalist zou immers naar huis gaan met een gloednieuwe Canon EOS RP en 24-105 mm objectief! Voor de andere vier werd een Shoot Jubileumboek voorzien.

Uiteindelijk was het Nathalie Coppens die met de hoofdprijs ging lopen. Haar beeld en dat van de andere vier finalisten vind je hieronder.

Advertentie

5. Patrick Dedoncker 

Photo Inspiration Day winnaar
Via Facebook

4. Alison De Wolf

3. Ann Berger

2. Kirsten Verhaegen

1. Nathalie Coppens

Proficiat allemaal! Wij hopen alle deelnemers volgend jaar terug te zien op de tweede editie van de Photo Inspiration Day.

Photo Inspiration Day winnaar
Nathalie Coppens mocht naar huis vertrekken met een Canon EOS RP!
AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in