Home Software ON1 Photo Raw 2020 beta nu beschikbaar

ON1 Photo Raw 2020 beta nu beschikbaar

De software is 30 dagen gratis te proberen.

0
ON1 Photo Raw 2020

ON1 heeft gisteren de beta van ON1 Photo RAW 2020 publiekelijk toegankelijk gemaakt. Dat betekent dat fotografen de software gratis kunnen uitproberen nog voor de officiële verschijningsdatum eind oktober.  

Photo RAW wordt door velen beschouwd als een waardig alternatief voor Lightroom. Het zich sterk dat het alles aan boord heeft dat de moderne fotograaf nodig kan hebben om zijn RAW-bestanden zo goed mogelijk te verwerken. Zo zijn er bijvoorbeeld ook lagen beschikbaar, zoals je ze normaal alleen in Photoshop vindt.

Nieuw in Photo Raw 2020

Nieuw in de versie van 2020 is de toevoeging van tools die gebruikmaken van artificiële intelligentie om beelden nog beter te bewerken. Zo is er AI Match, dat je foto er net zo uit laat zien als op de achterkant van je camera. Verder mogen we ook betere prestaties verwachten. Daardoor gaat brushing een pak vlotter en het openen van RAW-bestanden tot twee keer sneller. Wie zelf niet graag uitgebreid bewerkt, kan dan weer aan de slag gaan met een van de meer dan 100 nieuwe presets.

In tegenstelling tot bijvoorbeeld Lightroom is On1 Photo Raw 2020 net als de vorige jaargangen beschikbaar als een eenmalige aankoop. Je zit dus niet vast aan een abonnement. Zij die momenteel in het bezit zijn van een versie van Photo Raw zullen 80 dollar betalen voor een update, voor nieuwe gebruikers is dat 100 dollar. Wie meteen al zin heeft om te pre-orderen, krijgt daarbovenop nog een pakket met 100 presets. 

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in