GoPro heeft de GoPro HERO12 Black-camera aangekondigd, de laatste nieuwe toevoeging aan hun assortiment actiecamera's voor zowel amateurs als professionals.

De nieuwe GoPro heeft een adviesprijs van €449 en ziet zoals steeds enkele nieuwigheden en verbeteringen. Zo gaat de batterij tot twee keer langer meegaat dan eerdere modellen, is er voorzien in draadloze audio-ondersteuning via Bluetooth voor hoogwaardige geluidsopnamen (waardoor je bijvoorbeeld je airpods kan koppelen), kan de behuizing tegen een stootje en is ze waterdicht tot op een diepte van 10 meter.

Voor professionals biedt de HERO12 Black de Max Lens Mod 2.0, met een breed gezichtsveld van 177° bij 4K-resolutie met 60 frames per seconde voor extra mogelijkheden. Timecode Sync maakt het dan weer eenvoudiger om meerdere HERO12 Black-camera’s te synchroniseren voor naadloze multi-camera-bewerking. GoPro-abonnees krijgen gratis toegang tot de nieuwe Quik Desktop App, waarmee bewerken en beheren van inhoud extra vlot moet gaan op zowel desktop- als mobiele apparaten.

Nicholas Woodman, CEO en oprichter van GoPro, benadrukt dat de HERO12 Black de nieuwe norm stelt voor het vastleggen en delen van levendige ervaringen.

Advertentie

“De HERO12 Black zet de norm voor het vastleggen van je favoriete ervaringen en deze opnieuw kunnen beleven in levendig detail. Onze nieuwe ‘flagship’ camera is het resultaat van 21 jaar ervaring en onze passie om je leven op een meeslepende, droomachtige manier vast te leggen en te delen.”

De camera is nu beschikbaar voor pre-order bij verschillende retailers en is leverbaar vanaf 13 september.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (6x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in