Tijdens het shoppen naar camera-apparatuur of accessoires ben je vast wel eens CameraNU.nl tegengekomen. Het Nederlandse bedrijf heeft een goede positie verworven in Nederland en wil nu met een pop-up store voet aan de Belgische grond krijgen.

Op zaterdag 10 december opent CameraNU.be op feestelijke wijze een pop-upstore aan de Frankrijklei 23 in Antwerpen. De pop-up store gaat om 9 uur ’s ochtends open en wordt feestelijk ingeluid met vier gratis lezingen van professionele fotografen over diverse onderwerpen. Daarnaast kun je zelf aan de slag met bijvoorbeeld stillevens, portretten en macrofotografie. Vergeet dus niet je camera mee te nemen!

Het programma van die dag:

  • Tussen 12:00 en 15:00 uur kun je aan de slag met Polaroid. In de winkel zijn verschillende kerst-accessoires beschikbaar om een leuke foto te schieten.
  • Van 9.30 – 11.00 uur geeft portretfotograaf Tom Museeuw een lezing over portretfotografie met continulicht, aangekleed met talloze voorbeelden. Na afloop is er gelegenheid om zelf te fotograferen met continulicht.
  • Van 11.30 – 13.00 uur vertelt reisfotograaf Alexander Koenders je alles over het voorbereiden, plannen en uitvoeren van een geslaagde fotoreis.
  • Van 13.30 – 15.00 uur neemt wildlifefotograaf Jeroen Stel je mee naar het fotograferen van wilde dieren. Hij geeft je tips, deelt zijn technieken en vertelt de trucs om de dieren niet te verstoren.
  • Van 15.30 – 17.00 uur laat Evely Duis je zien wat er komt kijken bij fashion- en portretfotografie. Ze laat je buiten de gebaande paden denken en neemt je mee naar haar creatieve proces.

De pop-upstore is de voorloper van een volwaardig CameraNU.be-filiaal op deze locatie in Antwerpen. CameraNU streeft naar 100% service, maar een belangrijk doel is het enthousiasmeren van mensen om mooie beelden te maken. Dat kan via persoonlijk contact in de winkel, online, maar ook via workshops of lezingen die ze regelmatig organiseren.

Bekijk hier meer over de CameraNU.be-winkel in Antwerpen!

Advertentie
AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in