OPPO Find X5 Pro Ijsland 2.png
Beeld: Kiliii Yuyan

Ter promotie van de OPPO Find X5 Pro trok het smartphonemerk samen met National Geographic naar IJsland om daar unieke bezienswaardigheden en landschappen vast te leggen.

Het is ondertussen de derde campagne die de bedrijven samen uitgewerkt hebben, dit keer met National Geographic-fotograaf Kiliii Yuyan. Eerder was er zo al de ‘Out of this world colour’-campagne in de Mojavewoestijn voor de launch van de OPPO Find X3 Pro en ‘Uncover Antarctica’ voor de lancering van zijn voorganger, de X2 Pro. 

De Empower Every Moment-campagne van dit jaar, geleid door de bekroonde National Geographic-fotograaf Kiliii Yuyan, stelt de uitzonderlijke vergezichten, vulkanische heuvels en verborgen watervallen van IJsland centraal – allemaal gefilmd en gefotografeerd met OPPO’s nieuwste vlaggenschip, de Find X5 Pro.

OPPO Find X5 Pro Ijsland
Beeld: Kiliii Yuyan

Hoogwaardige foto’s in weinig licht

De Find X5 Pro heeft daarvoor enkele speciale tools aan boord, waaronder 4K Ultra-Night Video en Ultra-HDR, gecombineerd met de MariSilicon X Imaging NPU (Neural Processing Unit) die OPPO zelf heeft ontwikkeld. Dankzij deze processor worden nachtelijke foto’s en video’s naar een nieuw niveau getild. Verder is de smartphone ook voorzien van een dubbel camerasysteem, high-end prestaties, 5G-connectiviteit en de 80W SUPERVOOC-snellaadtechnologie.

“Ons doel bij OPPO is om mensen door middel van technologie in staat te stellen geweldige ervaringen te creëren. Met de Find X5 Pro kunnen mensen het volledige spectrum van kleuren vastleggen. Wat is een betere manier om dit in beeld te brengen dan door een van de mooiste delen van de wereld te bezoeken en het landschap te vereeuwigen met opvallende levensechte fotografie. Onze vorige campagnes met National Geographic belichtten de verborgen schoonheden van onze planeet, en we zijn zo enthousiast om mensen te tonen wat ze deze keer hebben gedaan met behulp van het krachtige camerasysteem van onze Find X5 Pro, dat 1 miljard adembenemende kleuren kan vastleggen,” zegt Bingo Liu, President OPPO West-Europa.

De campagne viert Kiliii Yuyan’s reis door IJsland met de Find X5 Pro. De fotograaf bezoekt klassieke locaties zoals de iconische gletsjerlagune Jökulsárlón, het opmerkelijke zwarte zandstrand van Fauskasandur en de rauwe schoonheid van Kvernufoss.

Naast de campagne met National Geographic geeft OPPO ook zes mensen de kans voor een once in a lifetime reis om IJsland zelf te ervaren. Om deel te nemen volstaat het om de mooie momenten in hun leven te posten op Instagram en de hashtags #GetawayWithOPPO en #OPPOFindX5Pro te gebruiken. Alle inzendingen worden beoordeeld door een onafhankelijk panel van experts die kijken naar de volgende criteria: uniekheid, kwaliteit en fotografietalent.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in