iMac 2021
Afbeelding: svetapple.sk


Op de hoogte blijven van onze nieuwste artikelen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke week onze beste artikelen in je mailbox.


Zoals veel analysen en media hadden verwacht zal Apple in 2021 zijn iMac een volledig nieuw design geven. Of het drastisch wordt, dat zullen we moeten zien. Maar we hopen toch sowieso op een iMac met kleinere schermranden en een design dat meer in lijn ligt met de iPhone en iPad die vandaag in de winkelrekken ligt. Volgens Mark Gurman van Bloomberg zal de iPhonebouwer dit jaar twee nieuwe iMac-modellen lanceren die beide een nieuw uiterlijk krijgen.

iMac 2021

De kans is ook enorm groot dat de nieuwe iMacs de nieuwe generatie ARM-processoren van Apple zullen krijgen. Waarschijnlijk zijn ze dus niet voorzien van Apple’s nieuwe eigen chip, de M1. Bovendien gaan er geruchten rond dat er ook een nieuwe – betaalbare – monitor op de markt komt. Sinds de iconische Thunderbolt Display heeft het bedrijf geen monitoren voor particulieren meer ontwikkeld. Dat betekent dus dat we vermoedelijk een goedkoper model zullen te zien krijgen dan de Pro Display XDR die enkele duizenden euro’s kan kosten.

Gooi daar het nieuws van vorige week rond de MacBooks in 2021 bij, en je krijgt een hoopvol jaar voor fans van macOS. Toen gingen er geruchten dat MagSafe terugkomt naar de laptops van Apple? We zullen zien. In ieder geval gaan we dit jaar vermoedelijk heel wat leuke nieuwigheden te zien krijgen.

iMac 2021
Conceptafbeelding: svetapple.sk. Zou de nieuwe iMac perfect passen bij de huidige iPhone en iPad Pro.


Wil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in