In deze enquête vragen we de Shoot-lezer naar zijn mening over workshops. Laat van je horen!

Als fotografieblad willen wij bij Shoot onze lezers steeds opnieuw inspireren om betere beelden te maken en zo te groeien als fotograaf. Dat doen we door onze vaste medewerkers hun passie en ervaring op papier te laten zetten. Soms wil je als lezer echter zelf een vraag stellen die eigen is aan jouw toestel en je eigen manier van fotograferen.

Workshops kunnen je die mogelijkheid geven en daarom polsen we in deze enquête graag naar jullie persoonlijke interesses op dit vlak. De kans is groot dat je op een beurs, foto-evenement of online al eens een workshop hebt bijgewoond en dus perfect weet wat je wel en niet graag te zien krijgt. We horen dan ook graag jullie mening!

In onderstaande survey vinden jullie enkele korte vragen. Door deze te beantwoorden kunnen jullie als lezer meewerken aan de toekomst van Shoot.

Zie je de enquête hieronder niet? Klik dan op deze link.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in