Google Foto's

Google Foto's voor Android krijgt weer een pak nieuwe functies om foto's aan te passen. Of de tools ook naar iOS komen is niet geweten.


Gisteravond kondigde Google twee nieuwe Pixel-smartphones, een splinternieuwe Chromecast en de opvolger van de Google Home aan. Maar het bedrijf presenteerde ook een nieuwere versie van Google Foto’s voor Android.

Google Foto's

Google Foto’s op Android

De bekende foto-app waarmee je eenvoudig en gratis al je foto’s kan uploaden krijgt een nieuwe foto Editor. Google introduceert daarmee nieuwe knoppen en bewegingen in de Foto’s-app zodat je sneller je favoriete plaatjes kan aanpassen en verbeteren. Zo kan je door middel van bijvoorbeeld één simpele tik vragen om de afbeelding aan te passen hoe hij denkt dat het beter kan. De technologie erachter zou dat moeten kunnen, claimt het bedrijf.

Google Foto's

Extra knoppen

Bovendien krijgen Androidgebruikers extra knoppen ter beschikking voor gedetailleerde bewerkingen, helderheid, verzadiging, scherpte, contrastkleuren, scherpte, diepte en ga zo maar door. Voor de Pixel 4a en 5 heeft Google ook een aantal nieuwe opties voorzien in de Foto’s-App. Zo kan je in portretmodus gemakkelijk de achtergrond aanpassen en gebruikt de applicatie nieuwe machinelearning-technologieën zodat je zelf niet te veel meer moet aanpassen

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in