Lumix S5

Panasonic kondigt alvast aan dat de Lumix S5 begin volgende maand het levenslicht zal zien tijdens een virtueel evenement.

Panasonic heeft zojuist bekendgemaakt dat de fullframe S-serie uitbreiding gaat krijgen. De elektronicagigant zal de specificaties van de Lumix S5 op 2 september aan het grote publiek bekendmaken. Dat zal, zoals voor de meeste productintroducties vandaag de dag, gebeuren via een livestream.

Ben je ook benieuwd hoe de S5 eruit gaat zien en of dit jouw volgende camera is, zet dan 2 september, 16.00 lokale tijd alvast in je agenda.

Panasonic heeft alvast een eigen productpagina voor de nog te verschijnen camera in het leven geroepen. Daarop zegt het dat “het zich inspant om te voldoen aan de gepassioneerde eisen van alle makers via het merk Lumix”. De nieuwe Lumix S5 is een van de belichamingen van deze toewijding van de camerafabrikant.

Op de website en het instagram-account van Lumix zal te zijner tijd meer informatie worden prijsgegeven over de nieuwe camera. Of dat nog voor de introductie zal gebeuren is niet duidelijk, maar wij houden je op de hoogte.

De Lumix S5 zal Panasonics vierde fullframe systeemcamera zijn, nadat eerder de Panasonic Lumix S, S1 en S1H het levenslicht zagen.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in