CEWE Photo Challenge 2020

De CEWE Photo Challenge 2020 is van start gegaan. Door deel te nemen aan de fotowedstrijd maak je kans op mooie prijzen.

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert CEWE ook dit jaar weer de CEWE Photo Challenge. Het thema van de fotowedstrijd is “Het mooiste van België“. Van 19 juli tot en met 15 november 2020 gaat CEWE op zoek naar wat België typisch Belgisch maakt. Wat roept België bij jou op? Welke verborgen plekjes, typische gewoontes of stereotype beelden doen jou meteen aan ons land denken? Welke gebeurtenissen, mensen of fenomenen zijn voor jou typisch Belgisch?

Wie wil deelnemen kan zijn favoriete verborgen plekjes, typische gewoontes of stereotype beelden van gebeurtenissen, mensen of fenomenen uit België insturen voor deelname in vier categorieën:

 • Dieren
 • Vakantie in eigen land
 • Architectuur & technologie
 • Hobby & Vrije Tijd

Hoe werkt de CEWE Photo Challenge 2020?

 • Stuur jouw foto in van 19 juli tot en met 15 november 2020 en maak kans op een van de vele mooie prijzen.
 • Elke week worden per categorie de 5 beste foto’s gekozen.
 • Per periode kiest CEWE uit deze beste foto’s per categorie 5 genomineerden.
 • Uit deze genomineerden worden uiteindelijk de categorie winnaars en de algemene winnaar van de CEWE Photo Challenge 2020 gekozen.

Wat is er te winnen?

 • De beste foto’s van de week ontvangen een CEWE voucher van 20,- EURO voor een product naar keuze.
 • De beste foto’s van de periode ontvangen een CEWE voucher van 50,- EURO voor een product naar keuze.
Koppelpoort Albert Dros
Inzending van Albert Dros.
 • De Hoofdprijs is een Fotogenieke midweek langs de verborgen parels in Nederland. Verblijf 3 nachten in het prachtige kasteel Sterkenburg te Driebergen-Rijsenburg inclusief uitgebreid ontbijt (voor 2 personen). Inclusief een bezoek aan Amersfoort, deze stad is recentelijk uitgeroepen tot meest fotogenieke stad van Nederland, samen met een professionele fotograaf. Stel al jouw vragen omtrent fotografie en ontvang nieuwe tips en trics tijdens een unieke workshop. Ook zul je een zeer bijzondere wandeling maken samen met een schaapsherder en zijn kudde in het natuurpark de Utrechtse Heuvelrug. Hij kent dit gebied als zijn broekzak en brengt je naar de mooiste vergezichten en pareltjes van dit gebied.
  + Een CEWE voucher t.w.v. 450,- EURO geldig voor het gehele CEWE assortiment.
 • De 4 categoriewinnaars winnen een overnachting tussen de wilde dieren in Pairi Daiza, de mooiste Zoo van Belgie. Inclusief diner (excl. drank) voor 2 personen in een luxe lodge met uitkijk op het eigen terrein van wilde dieren naar keuze. Je ontvangt ook twee dagkaarten.
  + Een CEWE voucher t.w.v. 100,- EURO geldig voor het gehele CEWE assortiment.

Deelnemen aan de CEWE Photo Challenge 2020 kan via de website van CEWE.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in