99U Creative Conference

De 99U Creative Conference biedt lezingen, workshops en toegang tot ontmoetingsplekken voor creatievelingen, en is dit jaar voor iedereen toegankelijk.

Elke jaar organiseert Adobe voor professionals in de creatieve sector de 99U Creative Conference. Dit event voor creatievelingen zou dit jaar voor de twaalfde keer in New York worden gehouden. Vanwege de coronapandemie heeft Adobe besloten het festival in 2020 virtueel op Adobe Behance te organiseren. Extra leuk: de komende editie van het event is gratis en voor iedereen toegankelijk.

Met het initiatief 99U ondersteunt Adobe professionals in het opbouwen van hun carrière. De online resources en de jaarlijkse conferentie helpen creatievelingen van alle niveaus om hun werk een boost te geven en hun ideeën te realiseren. De digitale publicaties bevatten onder andere verhalen over de carrières van toonaangevende creatievelingen, hulp bij ondernemerschap en tips voor een goede balans tussen werk en privé. De jaarlijkse conferentie biedt lezingen, workshops en toegang tot ontmoetingsplekken voor creatievelingen.

99U Creative Conference kost normaal 1000 dollar

Aangezien een kaartje voor het jaarlijkse evenement de afgelopen jaren ongeveer 1000 dollar kostte, is dit een leuk cadeautje van Adobe. Zeker als je daarbij optelt dat je de kosten voor een reis naar en verblijf in New York ook in je zak kunt houden. Je kunt 99U dit jaar gewoon thuis op de sofa en gratis volgen.

Dit jaar vindt het evenement vindt plaats op woensdag 17 juni. Op die dag staan er de hele dag door keynotes, creatieve workshops en masterclasses op het programma. Een stream van elke presentatie is live te volgen op Adobe Behance en na afloop beschikbaar op de website van 99U.

Je kunt je gratis registreren voor 99U Creative Conference op de Behance-website van Adobe. Hier vind je meer informatie over het programma van het evenement.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in