GoPro HERO8 accessoires

GoPro heeft vandaag de nieuwe GoPro HERO8 en GoPro MAX aangekondigd. De eerste is de opvolger van de HERO7, terwijl MAX de nieuwe naam is voor de populaire GoPro Fusion. Beiden beloven alvast om actiebeelden nauwkeuriger dan ooit vast te leggen.  GoPro HERO8 De GoPro HERO8 belooft meer en betere prestaties dan zijn voorganger. GoPro […]

GoPro heeft vandaag de nieuwe GoPro HERO8 en GoPro MAX aangekondigd. De eerste is de opvolger van de HERO7, terwijl MAX de nieuwe naam is voor de populaire GoPro Fusion. Beiden beloven alvast om actiebeelden nauwkeuriger dan ooit vast te leggen. 

GoPro HERO8

De GoPro HERO8 belooft meer en betere prestaties dan zijn voorganger. GoPro verbeterde hiervoor het algoritme van zijn GP1-chip en dat resulteert in nieuwe mogelijkheden.

Zij die in het bezit zijn van een HERO7 zullen zich meteen thuis voelen als ze aan de slag gaan met de HERO8, maar op hetzelfde moment zullen zij kunnen genieten van een verzameling exclusieve nieuwigheden. De camera van de HERO8 produceert nog steeds 12MP-beelden, al doet hij dat nu met nog betere HDR-capaciteiten en zijn RAW-beelden beschikbaar in alle modi. 4K 60 FPS is nog steeds de standaard voor video, maar dat kan nu ook aan een bitrate van 100Mbps in 2.7K en 4K. Je kan als gezichtsveld nog steeds kiezen tussen SuperView, Wide of Linear en nu ook Narrow. Fan van livestreaming? Dan kan dat nu in 1080p in plaats van 720p.

Advertentie

GoPro HERO8 Lifestyle

Hypersmooth heeft een upgrade gekregen en dat resulteert in versie 2.0 in nog stabielere beelden én een Boost-optie. Ook het populaire TimeWarp is aan zijn tweede generatie toe. Omdat niet iedereen een fan is van het manueel instellen van zijn GoPro, komt de HERO8 met zijn eigen presets en je kan nu ook zelf shortcuts op het scherm instellen. 

Ook op uiterlijk vlak zijn er verbetering aangebracht ten opzichte van de vorige generatie. De vertrouwde look is behouden, maar toegevoegd zijn twee brackets die ervoor zorgen dat je je GoPro makkelijk kan mounten zonder extra frame. Gebruik je ze niet? Dan klappen ze netjes naar binnen. Om het plaatje compleet te maken, kondigde GoPro ook verschillende Mods aan voor de HERO8.

Tenslotte kreeg ook de GoPro-app een update, waaronder de volledige functionaliteit van de voormalige Quick-app. Automatische edits krijgen bovendien een hoop nieuwe mogelijkheden, waaronder de mogelijkheid om eigen foto’s of video toe te voegen, de horizon stabiel te houden en thema’s. 

De GoPro HERO8 zal 429,99 euro gaan kosten en je kan nu al een pre-order plaatsen via de website. Deze worden vanaf 15 oktober verzonden. Vanaf 20 oktober ligt de HERO8 in de winkel bij selecte partners.  

GoPro MAX

De GoPro MAX zal 529,99 euro gaan kosten en je kan nu al een pre-order plaatsen via de website. Deze worden vanaf 24 oktober verzonden. Vanaf diezelfde dag ligt de GoPro MAX ook in de winkel bij selecte partners. Voor meer Informatie over het toestel kan je officiële aankondiging lezen op de website van GoPro

Advertentie



Wil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (6x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in