DJI Osmo Pocket

DJI komt met de Osmo Pocket, een compacte camera met stabilisatie die onmiddellijk de concurrentie moet aangaan met GoPro HERO 7.

Met de smartphone een stabiele foto of video maken, het blijft een bewogen werkje. Doe je iets anders dan muisstil staan, dan zorgt dat meestal voor extra beweging en de afdrukknop op het scherm is vaak moeilijk te bereiken met je duim. Gelukkig zijn er alternatieven, zoals de DJI Osmo Pocket, die DJI zonet heeft aangekondigd. De ultra-compacte camera met stabilisatie via drie assen speelt volledig in op draagbaarheid en kan eenvoudig met één hand bediend worden.
DJI Osmo Pocket
DJI richt zich met het product op iedereen, van ouders en koppels tot avonturiers en personen die graag een citytrip maken. Met zijn 1/2.3-inch sensor maakt hij 12-megapixelfoto’s en schiet hij 4K-video tot 60 frames per seconde op 100 Mbps. De Pocket komt eveneens met twee microfoons en noise-cancelling. De batterij is niet vervangbaar, maar moet volgens DJI wel bijna twee uur meegaan.
De Pocket is voorzien van een 1 inch touchscreen. Moest dat niet genoeg zijn, dan kan je gewoon je smartphone aansluiten via USB-C of Lightening. Daarop kan je met de DJI Mimo app verder gaan in Pro Mode om zo elke instelling van de camera perfect te maken voor je volgende video of foto.
De DJI Pocket en een verzameling van accessoires zijn vanaf woensdag beschikbaar voor pre-order op de DJI website. De Pocket kost 359 euro en zal op een nader te bepalen datum in december verzonden worden.
 

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.