Black Friday Shoot

Op zoek naar de beste Black Friday kortingen in de fotografiewereld? Wij verzamelden voor jullie de toppers van Nikon, Canon, Adobe en meer!

Het is voor iedereen vandaag Black Friday en ook voor fotografen vallen er een hele hoop deals te scoren. Wij verzamelden de beste hieronder.

Adobe Creative Cloud: 40 procent korting op het totaalpakket van alle apps

Ben je een fervent gebruiker van programma’s zoals Photoshop en Lightroom, maar gebruik je daarnaast ook nog andere apps uit de Adobe stal? Dan is dit de beste deal die je ooit gaat vinden. Een korting van 40 procent op Creative Cloud betekent dat je nu een jaar lang kan genieten van de hele collectie voor slechts 435 euro, dat is “slechts” 36,29 euro per maand in plaats van 60,5 euro!

Nikon: 400€ korting op D7200 + 18-140mm + tas

Wie vindt dat hij aan een upgrade toe is van zijn Nikon 3×00 toestel, moet zeker even deze deal overwegen. Met zijn 24,2 megapixel APS-C sensor is de D7200 de volgende stap voor de gevorderde amateurfotograaf. Zo kan je snel je instellingen raadplegen door het LCD-scherm bovenaan en heb je een tweede kaartslot, zodat je nooit meer je foto’s kwijt speelt. Verder wordt er meer focus gelegd op de semi-automatische modi en kan je door de plaatsing van de verschillende knoppen sneller en aangenamer fotograferen. Het toestel komt bovendien met ingebouwde wifi.

Canon: Kortingen op bodies en lenzen

Canon heeft dan weer voor ieders wat wils. Je kan de EOS 750D te pakken krijgen voor 498 euro en er een lens aan toevoegen voor slechts 1 euro extra. Op de EOS 1300D met 18-55 kitlens krijg je een mooie korting van 126,99 euro. Helemaal absurd is de korting die je krijgt op de EOS 6D I, deze daalt van 1879,99 euro naar slechts 999 euro! Perfect voor zij die een fullframecamera overwegen. De rest van de deals vind je op de Canon-website, bijvoorbeeld de 70-200mm f/4L lens voor slechts 479 euro.

Fujifilm: Cashbacks op X-serie camera’s en lenzen

Fujifilm komt van 23 tot 27 november met cashback kortingen van 500 euro op de X-H1 en 300 euro op de X-T2. Verder kan je op lenzen een cashback krijgen tussen de 100 en 300 euro. Net iets minder interessant dan een directe korting, maar nog steeds de moeite waard.
Wie verder online nog even rondkijkt kan zeker deals vinden van andere camera- en lensfabrikanten. Let wel steeds op bij het kopen direct via hun websites, soms liggen de prijzen daar gevoelig hoger dan bij andere online retailers en zijn de kortingen een pak minder groot dan je eerst zou denken.


Op zoek naar nog meer camera kortingen? Kijk een keer op Coolblue.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.