Fans van instantfilm kunnen weer een echte Polaroid-camera aanschaffen.De OneStep 2 is geïnspireerd op de iconische Polaroid OneStep uit 1977. De camera bevat een vaste lens met brandpuntsafstand 106 mm die scherpstelt tussen 60 cm en oneindig, en een ingebouwde flitser. Omdat er een herlaadbare batterij in de camera zit, kan hij de i-type filmpacks […]

Fans van instantfilm kunnen weer een echte Polaroid-camera aanschaffen.De OneStep 2 is geïnspireerd op de iconische Polaroid OneStep uit 1977.

De camera bevat een vaste lens met brandpuntsafstand 106 mm die scherpstelt tussen 60 cm en oneindig, en een ingebouwde flitser. Omdat er een herlaadbare batterij in de camera zit, kan hij de i-type filmpacks gebruiken. Deze zijn verkrijgbaar met kleur- en zwart-witfilm. De OneStep 2 kost 119,99 euro.
De camera wordt op de markt gebracht door Polaroid Originals. Dat is de nieuwe naam van The Impossible Project, het bedrijf dat na het faillissement van Polaroid de productie van instantfilm in de fabriek in Enschede hervatte. Na de I-1 vorig jaar brengt nu dus een tweede instantcamera op de markt.

Advertentie



Wil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.