Op 5 en 6 maart vindt in Brussel een grote beurs over fotografie, video en beeldbewerking plaats. Op de Imaging Days krijg je kans om de nieuwste innovaties in foto- en videocamera's uit te testen. Shoot-lezers krijgen extra korting in voorverkoop.

 

Op 5 en 6 maart 2016 vindt in Brussel een grote beurs over fotografie, video en beeldbewerking plaats. Op Imaging Days krijg je kans om de nieuwste innovaties in foto- en videocamera’s uit te testen. Tegelijk kun je kennismaken met de oplossingen en toestellen die het beste aansluiten bij jouw favoriete bezigheid, van studioshoots tot mobiele fotoreportages. Je kunt er ook deelnemen aan de vele demonstraties en workshops op de stands van de exposanten, en het werk van topfotografen ontdekken in de tentoonstellingen en fotogalerijen.

Shoot en onze partners van Belgiumdigital zijn er ook. Op onze gezamenlijke stand kun je terecht met alle vragen en opmerkingen over ons magazine. Je krijgt er ook de kans om aan de slag te gaan met studiomateriaal – zowel flitslicht als continu licht. Het hele weekend zijn er modellen te fotograferen op onze stand.

Korting voor Shoot-lezers!

Tickets voor Imaging Days kosten 10 euro aan de kassa en 7 euro in voorverkoop via de website. Lezers van Shoot krijgen in voorverkoop nog extra korting en betalen slechts 6 euro. Geef daarvoor bij het bestellen van tickets via deze website de aanbiedingscode SHOOTid16 in. (Abonnees van ons magazine ontvangen weldra een mail met nog een extra voordeel). Het ticket voor de Imaging Days geeft eveneens toegang tot de beurs Drone Days, die op dezelfde locatie plaatsvindt.

Dit jaar mikt Imaging Days op een wereldrecord: een zo lang mogelijke fotomuur maken met prachtige beelden. Doe snel mee met de wedstrijd, stuur je mooiste foto in en misschien wordt jouw foto tentoongesteld op de beurs en maak je zelfs kans op één van de topprijzen van Nikon, Canon en Fujifilm. De inzenders van de geselecteerde foto's krijgen gratis toegang tot de beurs én de top 3 van de jury krijgt een bijkomende prijs. Deelnemen kan tot vrijdag 12/02 om 18u. Succes en tot binnenkort op Imaging Days!

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.