Op 16 september presenteert Belgiumdigital Pix-at-the-Fort, een fotoshoot op een unieke locatie.

Op zaterdag 16 september 2023 organiseert Belgiumdigital een unieke fotoshoot op een historisch terrein: Fort 8, een van de historische forten rond Antwerpen. Dit evenement vervangt de eerder geplande fotoshoot in Baasrode wegens onverwachte onbeschikbaarheid van de locatie.

Details

  • Deelnemers: Maximaal 16 deelnemers, ingedeeld in groepjes van vier.
  • Fotografie: Er zullen acht verschillende scènes zijn met vier modellen, waarbij gebruik wordt gemaakt van daglicht, flitslicht en continulicht.
  • Begeleiding: Vier ervaren begeleiders zullen aanwezig zijn om ondersteuning en advies te bieden.

Locatie & Geschiedenis: Fort 8 is een onderdeel van de binnenste fortengordel rond Antwerpen, opgericht tussen 1860-1864 onder leiding van kapitein Henri Alexis Brialmont. Het fort is bijzonder goed bewaard gebleven. Parkeren is mogelijk langs de Hoofdfrontweg en het is slechts een korte wandeling naar het fort. De bijeenkomst vindt plaats in de kantine van de gidsenwerking.

Praktisch

  • Tijden: Start om 10:00u, einde rond 17:45u. Aanmelden kan vanaf 9:30u.
  • Materiaal: Belgiumdigital voorziet lichtmateriaal, inclusief triggers voor flitsapparatuur. Deelnemers moeten hun eigen camera en objectieven meenemen.
  • Kleding: Het kan koel en vochtig zijn binnenin het fort. Geschikte kleding en schoeisel zijn aanbevolen.
  • Modellen: Marlies, Raven Black, Sadie Ickx en Vanessa.
  • Deelnamekosten: €150 voor leden van Belgiumdigital vzw en €175 voor niet-leden. De prijs omvat de fotoshoot, vergoedingen, lichtmateriaal, begeleiding, lunch en enkele consumpties.

Inschrijven

Vooraf inschrijven is verplicht en kan tot 10 september 2023. De plaatsen zijn beperkt tot 16 deelnemers. Betaling is vereist voor definitieve inschrijving. Afzeggingen na 11 september kunnen alleen worden terugbetaald als iemand van de reservelijst de plek inneemt.

Advertentie

Meer informatie over Pix-at-the-Fort of inschrijven? Je kan terecht op de website van Belgiumdigital.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (6x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in