Sony deelde de ontwikkeling van de Sony FE 300mm F2.8 GM OSS Supertelefotolens aan: naar verwachting zal deze begin 2024 te koop zijn.

Telefotolens

Sport-en natuurfotografen maken dankbaar gebruik van Supertelelenzen met een groot diafragma, zoals de FE 400 mm F2.8 GM OSS en de FE 600 mm F4 GM OSS. Naast de geweldige prestaties en AF-prestaties zijn ze behoorlijk licht voor de telecapaciteit die ze bieden. Sony is bezig om een nieuw objectief te ontwikkelen, die zowel een hoge resolutie als een mooie bokeh levert – iets dat fans van de G Master-serie lenzen toch verwachten. Er is nog weinig bekend over het objectief, buiten het feit dat het een brandpuntsafstand van 300 mm heeft en een groot diafragma van F2.8 biedt. Het objectief is een mooie aanvulling op het arsenaal objectieven, wat weer nieuwe mogelijkheden biedt voor tal van content creators.

Aanvullende details en specificaties van de nieuwe FE 300 mm F2.8 GM OSS-supertelelens worden op een later tijdstip vrijgegeven.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in