Hoewel de ogen van een groot deel van de wereld gericht zullen zijn op het launch-event van Apple, komt ook Hasselblad met nieuwe producten.

Hasselblad plaatse een teaser op social media. Deze teaser liet nog niet veel los (zoals een goede teaser betaamd), maar laat het vermoeden opkomen dat we een nieuwe spiegelloze camera uit de X-serie te zien krijgen, verpakt in het ontwerp als het X1D-systeem.

Handmatige actie

In de teaser zien we ook een objectief dat we nog niet eerder zagen. We zien dat de lens beschikt over een diafragmaring en een scherpstelring, met een maximaal diafragma van F32 en een minimale scherpstelafstand van 45 cm.

Het livestream-evenement vindt plaats op 7 september om 15:00 uur. Je kunt een herinnering voor jezelf instellen op de teaserpagina van Hasselblad.

Advertentie
AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in