Voor de Nikon Z line-up introduceert Nikon een super teleobjectief aan: de NIKKOR Z 400m f/4.5 VR S. Hiermee voegt Nikon een heel specifieke lens toe aan het arsenaal.

Het bijzondere aan de Nikkor Z 400mm f/4.5 primelens is niet alleen diens enorme bereik, maar ook de relatief compacte behuizing waarin de lenzen zitten verwerkt. Het stevige, spatwaterdichte ontwerp is 234,5 millimeter lang en weegt ongeveer 1245 gram. Daarmee kun je dit objectief aan je camera bevestigd houden. Voor gebruik op statief heeft hij een objectiefvoet.

S-Line objectief

De Nikkor 400mm f/4.5 primelens behoort tot de S-line objectieven, waardoor je kunt vertrouwen op een fraaie lenzenset, die zorgen voor heldere, contrastrijke en scherpe beelden. De optische VR ondersteunt je maximaal 6 stops voor bewegingsonscherpte. Daarnaast ondersteunt dit superteleobjectief het gebruik van Z-teleconverters, die het bereik kunnen vergroten tot 560 mm of 800 mm.

De Nikkor Z 400m F4.5 S is beschikbaar vanaf half juli aan een adviesprijs van € 3.699,-

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in