Leica M3

Deze houden replica van de Leica M3 is met een prijs van 89 dollar een stuk betaalbaarder dan het legendarische origineel.

Altijd al een Leica M3 willen bezitten, maar past het Duitse kwaliteitsmerk niet binnen je budget? Dan is deze houten replica van de baanbrekende Leica wellicht je ding. Fansite Leica Rumours biedt hem aan voor 89 dollar.

De replica lijkt als twee druppels water op het originele ontwerp. Zo is de houten editie ook voorzien van dezelfde filmspoelhendel, instelwielen en knoppen als een ijzeren M3. Er is een objectief op de namaak-M3 ‘gemonteerd’, maar de website geeft niet aan welke lens het is. Gelet op de vorm van het lensje en de inkepingen op de focusring zou het weleens een oude 50mm Nokton van Voigtlander kunnen zijn.

Je bestelt de houten M3 op de website van Leica Rumours. Voor de prijs van 89 dollar wordt de camera gratis naar je huis verzonden, waar ter wereld dat ook is. Houd wel rekening met een flinke wachttijd, want de eerste badge met M3-replica’s is al uitverkocht. Het is op dit moment niet duidelijk wanneer de nieuwe serie kan worden verzonden.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in