Shoot Black Friday header

Op zoek naar de beste camera koopjes? Shoot zorgt de hele week Black Friday week voor een overzicht.

Aankomende vrijdag 26 november vindt Black Friday 2021 plaats. Dat wil zeggen dat je als fotograaf weer een hele boel koopjes kan doen. Een geweldig moment dus om een nieuwe camera aan te schaffen of eindelijk die extra lens te kopen. Shoot verzamelde speciaal voor jou alvast de beste deals voor Black Friday.

Hieronder vind je alles dat te maken heeft met cameramateriaal. We hebben ook een speciaal artikel met de beste Black Friday software deals, want dat zijn er ook dit jaar weer heel wat. We vullen beide artikels geregeld aan naarmate de week vordert, dus voeg de pagina’s zeker toe aan je bladwijzers!

De beste Black Friday 2021 camerakoopjes voor fotografen

Shoot: 30 procent korting op alles!

In dit artikel vind je veel kortingen op camera-apparatuur, maar om mooie foto’s te maken heb je natuur ook inspiratie nodig en dat vind je in Shoot. In onze webshop krijg je komende week maar liefst 30 procent korting op alles! Van losse nummers tot boeken en zelfs abonnementen.

Canon

Canon heeft op elk prijspunt wel een interessant koopje zo lijkt. Ben je dus op zoek naar een nieuwe compact camera, DSLR of systeemcamera, dan zal je er ongetwijfeld een sterke prijs voor betalen.

Lees ook onze reviews:

Nikon

Nikon heeft dit jaar de originele Z6 en Z7 in de aanbieding geplaatst. Hoewel ze met de Z6 II en Z7 II ondertussen een opvolger hebben, blijven het geweldige systeemcamera’s.

Sony

Of je nu op zoek bent naar een vlogging camera zoals de Sony ZV-E10 of je wil de a7 III goedkoper dan ooit aanschaffen, Sony heeft zeker een deal voor je. De 50mm f/1.8 staat ook stevig in de korting en is een budgetvriendelijke aanrader voor in de kit van elke fotograaf!

Lees ook onze reviews:

Fujifilm

Nog meer koopjes

Artikel in opmaak… Kijk later terug voor meer deals!

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in