Adobe Max 2020

Sinds gisteren kan je iedereen zich kostenloos inschrijven voor het eventement Adobe MAX 2020 dat dit jaar helemaal digitaal wordt georganiseerd.

Net als eerder dit jaar de 99U Creative Conference organiseert Adobe ook de 2020-editie van Adobe MAX volledig digitaal. Het event staat geprogrammeerd van 20 tot en met 22 oktober. En net als die conferentie voor creatievelingen zijn er voor de virtuele bezoekers aan MAX 2020 geen kosten verbonden. Wil je erbij zijn, dan kun je je nu aanmelden op de website van het digitale evenement. Het enige wat je daarvoor nodig hebt is een Adobe ID.

Volgens Adobe bevat de virtuele creativiteitsconferentie dit jaar maar liefst 56 uur aan content om je te inspireren en te laten leren. Zo staan er demonstraties met live content, in het oog springende sprekers, voorproefjes van nieuwe functies, optredens van beroemdheden en muzikale optredens op het boordevolle programma. De softwaregigant belooft er ook dit jaar weer een meeslepende ervaring van te maken die je niet wilt missen.

Meld je nu aan voor Adobe MAX 2020

Als je je nu registreert, geniet je volgens Adobe van een aantal voordelen. Zo maak je kans op een gratis MAX T-shirt. Tijdens de sessiepremières kan je deelnemen aan livechats met creatievelingen van over de hele wereld. Bovendien kan je prijzen winnen door de sponsorhandleidingen te bekijken en individuele sponsorpagina’s te bezoeken. Als je je registreert heb je bovendien toegang tot de bestanden die docenten beschikbaar stellen en downloads behorende bij de presentaties. Daarnaast kan je vragen stellen aan de productexperts van verschillende Adobe-producten in de zogenaamde Meet the Teams-sessies.

Kies uit honderden sessies

Als je je hebt geregistreerd, kan je meteen beginnen met het samenstellen van je persoonlijke programma. Er zijn dit jaar meer dan 350 sessies om uit te kiezen. Het is dus goed om rustig de tijd voor nemen om te ontdekken wat het programma allemaal te bieden heeft.

Zo zijn er creativiteitsworkshops waarin je nieuwe technieken leert en laboratoria waarin je onder leiding van productexperts je skills vergroot. Op de (nog niet definitieve) lijst staan ook een flink aantal bekende sprekers. Zo praten regisseur filmmaker Ava DuVernay, acteur Keanu Reeves, de wereldberoemde fotograaf Annie Leibovitz en muzikant Tyler, the Creator je bij over hun ervaringen met de producten van Adobe. Volgende maand maakt Adobe de volledige lijst met sprekers voor MAX 2020 bekend.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in