nieuwe functies Lightroom

Colin Smith van YouTube-kanaal PhotoshopCAFE vertelt je alles over de nieuwe functies van Lightroom Classic, Photoshop en Camera Raw.

Vorige week schreef ik al over de updates die Adobe in juni voor Lightroom, Photoshop en Camera Raw uitrolt. Maar in een video kan je natuurlijk veel beter zien welke mogelijkheden de nieuwe functies voor Lightroom en co bieden. Colin Smith van YouTube-kanaal PhotoshopCAFE biedt hulp: in onderstaande video’s laat hij zien wat elke nieuwe tool in petto heeft.

Smith heeft twee filmpjes van ruim 11 minuten gemaakt: een voor Photoshop en Camera Raw en een tweede voor Lightroom Classic. In de Photoshop-video behandelt hij de verbeterde Select Subject-tool en de bijgewerkte interface van Adobe Camera Raw. In de andere video neemt hij de nieuwe functies voor Lightroom Classic onder de loep. Hierin komen de Local Hue-tool, de bijgewerkte Tone Curve-interface, de ISO Adaptive Presets en de nieuwe prestatieverbeteringen aan bod.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in