DJIProwebsite
Advertentie

Leer betere foto's te maken op de Photo Inspiration Day

15 september, Antwerpen

De Photo Inspiration Day is een dag vol fotografie, waarbij de nadruk ligt op het opdoen van praktijkkennis. Bestel nu je tickets en profiteer tot en met 20 augustus van 2 euro early bird korting.


 

Eerder dit jaar introduceerde DJI een Pro-serie, waarmee het bedrijf zich richt op professionele fotografen en videografen. Tot nu toe maakte het bedrijf echter nog maar weinig details bekend over de lijn. Met de lancering van een website voor creatieve professionals komt daar wellicht verandering in.
In een persbericht geeft DJ aan zich al sinds 2014 te richten op het leveren van betrouwbare en eenvoudige hulpmiddelen voor creatieve visionairs. “De DJI Pro-website zet die belofte voort en biedt een uitgebreide gebruikerservaring voor cinematografen en filmmakers over de hele wereld”, aldus het bericht. Ti Xie, hoofd PR bij DJI licht de lancering verder toe: “Sinds de introductie van de eerste Phantom, de Inspire en Ronin-serie heeft DJI zich toegelegd op het creëren van intuïtieve tools voor elk niveau van filmmakers. Met de lancering van de DJI Pro-website hebben we nu een speciale locatie waar klanten kunnen leren over de toepassing van onze professionele producten. We bieden hiermee een op leren gebaseerd platform voor gebruikers om de nieuwste informatie te ontvangen. We zullen doorgaan met het maken van betrouwbaardere, toonaangevende tools voor ons groeiende klantenbestand.”
 

Met de lancering van de DJI Pro-website hebben we een speciale locatie waar klanten kunnen leren over de toepassing van onze professionele producten.

 
DJI Pro is toegewijd aan professionals die gebruik maken van DJI’s geavanceerde lucht- en cardanische technologieën, zoals de Inspire en de Ronin-serie. De nieuwe website bestaat uit vijf categorieën:
Productinformatie (Products): hier vind je een overzicht van alle DJI-producten.
DJI Masters-programma (Masters): hier geven professionele cinematografen hun inzichten in de industrie en vertellen zij over de innovatieve beeldvormingstechnologie die zij gebruiken.
Showcase: hier zie je hoe DJI-producten op filmsets worden gebruikt.
Leren (Education): hier vind je informatie over het instellen en gebruiken van elk product.
Evenementen (Events): hier lees je de meest recente informatie over DJI, evenementen, workshops en meer.