Nikon verandert de naam van zijn gratis onlinedienst myPicturetown in Nikon Image Space.

Nikon verandert de naam van zijn onlinedienst myPicturetown in Nikon Image Space.

In tegenstelling tot bij het 5½ jaar geleden gelanceerde myPicturetown kunnen ook fotografen met een ander merk camera terecht in de Nikon Image Space.

Verder blijft het een gratis onlinedienst waar je je foto's en filmpjes kunt opslaan en delen. Het wordt in de nieuwe opzet onder meer makkelijker om je foto's ook op netwerksites als Facebook en Twitter te zetten.

Heb je een Nikoncamera, dan krijg je 20 GB gratis opslagruimte. Niet-Nikonfotografen moeten het doen met 2 GB. Wil je meer ruimte of extra functies zoals beveiliging, dan moet je betalen. Je Nikontoestel wordt uiteraard wel geverifieerd.

De website gaat nikonimagespace.com heten en wordt geopend op 28 januari. Als je al een account bij myPicturetown hebt, dan ga je automatisch over naar Nikon Image Space.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.