Wat zijn de belangrijkste nieuwe camera's op Photokina 2012? En welke trends zijn er dit jaar zichtbaar? Shoot vertelt het je in dit handige nieuwsoverzicht.

Ook dit jaar worden op Photokina in Keulen weer vele nieuwe camera's getoond.

Maar welke zijn nu de allerbelangrijkste? Welke ontwikkelingen zijn er zichtbaar? En wat kost al dat moois? 

Photokina is de grootste internationale beurs in fotografie. Shoot is er uiteraard aanwezig en speurt de hele beursvloer voor je af, op zoek naar de antwoorden op bovenstaande vragen.

Hieronder vind je in één overzicht al onze nieuwsberichten en impressies van Photokina 2012, dat van dinsdag 18 tot en met zondag 23 september plaatsvindt.

In het eerste artikel Photokina-beurs gaat van start lees je over de trends die zich al vlak voor de opening aftekenden. Daaronder vind je de nieuwste paradepaardjes van grote cameramerken als Nikon, Canon en Sony, die kwalitatief fullframegeweld duidelijk voor een groter publiek bereikbaar willen maken.

En ook tonen we je enkele opvallende nieuwtjes. Waaronder Hasselblads onbedoelde eerbetoon aan de vorige maand overleden astronaut Neil Armstrong, de aanval van Canon op Flickr en een bijzonder fotoalbum waarin je filmpjes kunt plakken. Je bent weer helemaal op de hoogte, we wensen je veel leesplezier!

 

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.