Synology Photos

Synology Photos is de gloednieuwe app voor fotobeheer die probleemloos samenwerkt met je Synology NAS.

Of je nu een professionele fotograaf bent of een amateur content creator, Synology Photos ondersteunt je met alle tools die je nodig hebt om je foto’s op een efficiënte manier te beheren. De tool helpt je bij het groeperen, filteren, organiseren en delen van je content, terwijl je herinneringen veilig bewaard worden. 

Synology Photos is de all-in-one fotomanagementoplossing voor iedereen. Jij beslist zelf hoe je je collectie bekijkt: chronologisch of via de handige folderstructuur. Filteren kan met de eigenschappen van je camera of lens, of gewoon op basis van datum en tijd. Elke account geeft je ook de mogelijkheid om foto’s snel te delen met vrienden en familie of collega’s. Delen kan per album en je foto’s kunnen beveiligd worden via een wachtwoord of vervaldatum voor elk gedeeld album. 

Synology Photos

Met Synology Photos kan je ook automatische albums samenstellen. Hiervoor gebruikt de applicatie gezichtsherkenning, locatiedata, tags, bestandstypes of de uploaddatum van je bestanden. Je kan echter zelf albums samenstellen met daarin foto’s die aan meerdere van bovenstaande condities voldoen.

Prestaties thuis en onderweg

Dankzij de vernieuwde app kan je met Synology Photos ook genieten van prestatieverbeteringen en een vlottere gebruikservaring, tot wel drie keer sneller dan het vroegere Synology Moments. Het bekijken van foto’s in je tijdlijn gaat dan ook zonder problemen, zelfs wanneer je duizenden foto’s per dag bekijkt.  

Synology Photos

Wil je overal toegang tot je foto’s, dan kan je ook op mobiele apparaten bij Synology Photos terecht. Foto’s die onderweg bekeken worden in de cache van je toestel opgeslagen en kunnen zelfs zonder internetverbinding bekeken worden. Anderzijds is het ook mogelijk om van je smartphonefoto’s een back-up te maken op je Synology NAS, zodat je schijfruimte uitspaart en je je geen zorgen hoeft te maken over het verliezen van je beelden. Ondersteuning voor AirPlay of Chromecast laten je bovendien je content tonen op het grote scherm.

Wil je meer weten over Synology Photos? Download dan de app voor Android of iOS.  

Dit artikel is geschreven door een van onze partners. Onze redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in