Motorola Teaser

Met een 200-megapixelsensor moet deze nieuwe Motorola het duurste model in de Edge-serie worden.

Dat heeft het smartphonemerk laten weten via het Chinese socialmediaplatform Weibo. Het gaat om een nieuw model dat een 200 megapixelsensor aan boord heeft, die draait op een Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1-chipset. Via WinFuture zijn er ook al beelden van het nieuwe toestel uitgelekt. De nieuwe Motorola zou volgens de fabrikant in juli moeten aangekondigd worden.

Motorola “Frontier”

Dat is momenteel de interne codenaam voor de nieuwe smartphone. De grote kracht van dit toestel is dat het in verschillende situaties in staat zal zijn om de volledige resolutie van 200 megapixel in te zetten. In de meeste gevallen zal de gebruiker die volledige resolutie niet vaak nodig hebben, maar als er veel licht aanwezig is, kan deze nieuwe Motorola dus al zijn prestaties inzetten. Vermoedelijk zal Motorola gebruik gaan maken van de Samsung 200MP ISOCELL HP1 sensor die vorig jaar werd aangekondigd.

Men verwacht dat het nieuwe model de naam Motorola Edge 30 Ultra zal gaan krijgen en daarmee ook het duurste model in de Edge-serie zal worden.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in