Sandisk

Gisterenavond kondigde Western Digital Sandisk Professional aan. Een reeks nieuwe producten speciaal voor de pro's onder ons.Op de hoogte blijven van onze nieuwste artikelen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke week onze beste artikelen in je mailbox.


Western Digital introduceerde gisterenavond tijdens het zogenaamde Flash Perspectives Event een nieuw merk: SanDisk Professional. Het nieuwe portfolio bestaat uit premium opslagoplossingen voor professionals in diverse branches.

Sandisk Professional

SanDisk Professional is gebaseerd op het wereldberoemde consumentenmerk SanDisk en het professionele merk G-Technology. De nieuwe SanDisk Professional-lijn biedt 16 modulaire workflow-oplossingen met professionele prestaties en betrouwbaarheid, waaronder geheugenkaarten, readers en drives.

Wat zijn de nieuwigheden?

PRO-CINEMA CFexpress VPG400

De nieuwe robuuste CFexpress-kaart biedt professionals prestaties en video-opnamesnelheid van minimaal 400 MB/s om te voldoen aan de hedendaagse eisen aan videografie. De nieuwe kaart is naar verwachting deze zomer verkrijgbaar.

PRO-READER-serie 

Vier nieuwe PRO-READER-apparaten met een USB-CTM-interface die SuperSpeed ​​USB 10Gbs ondersteunt. Compatibel met de nieuwste en meest relevante cameramedia, waaronder CFast, CFexpress, RED Mini-Mag, CF, microSD- en SD-kaarten. De serie PRO-READERS zal naar verwachting deze zomer beschikbaar zijn.

PRO-DOCK 4 

Een nieuwe schaalbare offloading-oplossing die tijd en geld bespaart bij producties met meerdere camera’s. De PRO-DOCK 4, die naar verwachting later deze zomer beschikbaar zal zijn, maakt tot vier gelijktijdige offloads van de kaart mogelijk.

Drives

Een nieuwe 4TB G-DRIVE ArmorLock NVMe SSD met encryptie en de vertrouwde reeks G-DRIVE rugged draagbare schijven, desktop devices met Ultrastar-schijven, en G-RAID en G-RAID SHUTTLE draagbare, professionele RAID-oplossingen met zowel Thunderbolt 3 als USB-C-ondersteuning. Het brede scala aan nieuwe schijven zal naar verwachting begin juni beschikbaar komen.Wil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in