Lumix GH

Meer dan de introductiedatum en dat het gaat om een MFT-camera geeft Panasonic nog niet prijs over de aankomende Lumix GH.

Panasonic heeft op zijn Instagram-account een teaser geplaatst over de komst van een nieuwe Lumix GH camera. Het gaat om een toestel met een Micro Four Thirds-sensor dat op 25 mei om 16.00 uur tijdens een online event zal worden gepresenteerd.

In de aankondiging verklapt Panasonic verder niet meer over de aanstaande camera. Bij de post op Instagram is enkel het volgende bericht te lezen:

“Met trots kondigen wij een nieuwe camera in de LUMIX GH serie aan tijdens het online launch event op www.panasonic.com/global/consumer/lumix. Het evenement zal plaatsvinden op dinsdag 25 mei 2021, om 16:00 uur.

We zijn vastbesloten om de LUMIX G serie verder door te ontwikkelen en de prestaties van de conventionele Micro Four Thirds spiegelloze systeemcamera’s en lenzen te verbeteren. Dit alles om te voldoen aan de wensen en eisen van creators, die waarde hechten aan het grote voordeel dat alleen MFT kan bieden. 🙌

Houd onze socials tot die tijd goed in de gaten voor meer informatie. Stay tuned! 🤩”

Wil je de introductie van de nieuwe Lumix GH live bijwonen? Dat kan volgende week dinsdag via onderstaande video op YouTube.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in