Photoshop Camera

Met Photoshop Camera van Adobe heb je vanaf nu toegang tot slimmer filters van de hoogste kwaliteit.

Adobe heeft de Photoshop Camera-app nu ook officieel gelanceerd. De app, die beschikbaar is voor Android en iOS, is voorzien van een groot aantal filters (lenzen) met unieke effecten en moet je nog aantrekkelijker maken op sociale netwerken zoals Instagram.

Billie Eilish doet mee

Met de officiële lancering van de app geeft Adobe iedereen toegang tot de volledige versie van Photoshop Camera. De app had het bedrijf in november al voorgesteld tijdens de Adobe Max-conferentie.

Onze eerste ervaring met de app is alvast positief. Adobe Camera heeft toegang tot enorm veel filters die door grote namen verzorgd werden. Denk daarbij aan zangeres Billie Eilish of professioneel fotograaf Brandon Woelfel, die bekendstaat om zijn geweldige portretfoto’s die gebruik maken van neonlicht. 

Advertentie

Photoshop Camera voor Instagrammers

Naast de filters, die in real-time getest kunnen worden en slim worden aangepast door de Adobe Sensei AI, kan je ook kleine aanpassingen (contrast, helderheid,…)  doen in de app of via de integratie met Photoshop Express. Ook elementen zoals tekst, die in de filters gebruikt worden, kunnen van plaats veranderd worden. Uiteraard kan je het eindresultaat ook makkelijk delen op sociale media.  

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (6x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in